رشته فتوگرافیک در واقع ادغام دو رشته عکاسی و گرافیک است که به منظور نیاز بازار کار به این مهارت دو سال است که در هنرستان‌ها تدریس می‌شود این رشته از رشته‌های خدماتی نیز محسوب می‌شود.

هنرجویان در این رشته مهارت‌هایی چون عکاسی، تصویرسازی، تایپوگرافی بدست می‌آورند و با نرم‌افزار هایی همچون ایلاستریتور و فتوشاپ آشنا می‌شوند و در طی سه سال با مباحثی همچون مبانی هنر، عکاسی آتلیه، عکاسی کودک، تصویرسازی کتاب کودک و تایپوگرافی آشنا می‌شوند و سپس بعد از سه سال برای ورود به دانشگاه در کنکور سراسری هنر شرکت می‌کنند.


این رشته علاوه بر دروس تخصصی که ضریب بالایی دارند دارای دروس عمومی همچون ریاضی، فیزیک، دینی، زبان خارجه و… است.

برای ورود به این رشته لازم است شما استعداد و علاقه که دو عنصر اصلی شروع یک کار هستند را دارا باشید. از لازمه‌های دیگر ورود به این رشته برقراری ارتباط مؤثر با دیگران و توانایی کار گروهی و دارا بودن ذهنی کنکجاو است که به شما در موفقیت در این رشته کمک می‌کند.

آینده شغلی و بازار کار در این رشته چگونه است؟

فارغ‌التحصیلان این دوره می‌توانند با تهیه انواع طرح برای معرفی و ارائه یک موضوع مثل آرم‌سازی و طراحی پوستر و اجرای انواع صفحه‌آرایی آموزش هنر، طراحی و تصویرسازی برای عنوان ادبی، داستان، سیاسی، اجتماعی و مانند آن (صفحه‌آرایی کتاب و مجله و روزنامه)، تبلیغات (کاتالوگ و بروشور) در مراکزی مثل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما، مطبوعات و مراکز هنری و آتلیه‌های خصوصی خدمات خود را ارائه دهند.

از تفاوت‌های بارز این رشته و رشته گرافیک به روز بودن آن و نرم‌افزار محور بودن دروس تخصصی است. مهارتی که شما در رشتۀ گرافیک به آن می‌پردازید، بیشتر طراحی‌های دستی را شامل می‌شود و دروس عکاسی کمتری را نسبت به فتوگرافیک دارد.

پس علاقمندان به نرم افزار و عکاسی با توجه به نیاز جامعه امروز به این نوع تخصص ها میتوانند در این رشته به موفقیت های زیادی دست پیدا کنند.

پست های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest

1 نظر
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Fateme
Fateme
3 سال قبل

خوب بود ولی ای کاش بیشتر توضیح داده میشد مخصوصا درمورد کنکور اون و رضایی درسی فتوگرافیک …باتشکر